U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Werkwijze:

Na kennismaking, wordt aanwezige apparatuur door onze software gescand met betrekking tot bruikbaarheid en updates welke noodzakelijk zijn om een up- to date systeem te gebruiken.  Alle eventuele tekortkomingen worden geïnventariseerd en opgelost.

 

Wij hebben goede ervaring met refurbished systemen (1 of 2 jaar garantie) , en zullen u hiervoor indien gewenst een voorstel doen.

Naast het prijsvoordeel, willen wij maatschappelijk verantwoord  ondernemen, door hergebruik van A- kwaliteit desktops, laptops en beeldschermen.

 

U kunt in alle voorkomende gevallen, software, gebruik, advies, en meedenken een beroep op ons doen.

Binnen de overeenkomst zijn voldoende aantal uren opgenomen, zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Periodiek worden werkstations en laptops opgeschoond en voorzien van de nieuwste updates.

Mochten er zich extreme calamiteiten voordoen zoals brand, blikseminslag of diefstal van apparatuur, rekenen wij binnen deze overeenkomst een verlaagd uurtarief. Dit alleen na vooraf overleg me u.

 

Bereikbaarheid:

Uw telefoonnummer (nader op te geven) wordt bij ons gekenmerkt zodat, we ook buiten werktijden 24/7 bereikbaar zijn.

 

Facturering:

1e factuur bij opdracht, daarna ca 18e van de voorafgaande maand, waarbij het maandbedrag per 24e  geïncasseerd wordt.

 

Continuïteit:

Wij werken samen met gerenommeerde partners, welk op elk gebied met betrekking tot softwarematige oplossingen specialisten in huis hebben. Bij calamiteiten nemen zij de service voor 100 % over.

 

ISO-Certificering:

Externe Pc voldoet aan de norm voor informatiebeveiliging met ISO27001:2013 en mogen ook de zorg bedienen met het NEN7510-certificaat.

De certificering laat zien dat wij op de juiste wijze met betrouwbare informatie omgaan